Är det så här det ska kännas?

Vi är singlar och bästa vänner och vi får vara den bättre hälften för varandra minus den sexuella biten. På alla hjärtansdag skickade jag blommor till hennes jobb för att förklara min icke lesbiska kärlek till henne.

Hon blev jätteglad och köpte en helkroppsmassage till mig vilket jag tog emot utan eftertanke och bokade in mig på massagen i helgen som var. När jag kom till massagesalongen blev jag emottagen av damen som skulle utföra min behandling och hon var ganska biffig så att säga, vilket jag tyckte var utmärkt då jag tänkte att hon hade hårda nypor och kunde ge mig en ordentlig massage. Jag fick gå in i ett rum och klä av mig och la mig på massagebänken under en filt och ropade att hon kunde komma in. Jag ursäktade mig och sa att jag tänkte ha hörlurarna på mig och lyssna på min egen musik medans hon gjorde sin grej, för jag kan inte lyssna på den hissmusiken som dom oftast spelar på spa ställena. Biffen sa att hon inte brydde sig om det och jag slappnade av och förberedde mig för en avslappnade massage. Någon minut senare böjde hon sig över mig och började knåda min rygg samtidigt som mitt huvud blev masserat av hennes två enorma bröst. Med en stadig rytm blev mitt huvud och mina axlar masserade av dom. Jag låg där och funderade om det var en del av hennes teknik eller om hon ville någonting annat, så jag låg där tyst medans jag blev attackerad av två kilo bröst på vardera sida om mitt huvud.

Helt plötsligt började massagebänken att skaka och jag trodde först att det var en del av behandlingen men insåg ganska snabbt att golvet svajade varje gång biffen rörde sig. När det var dags för henne att massera mina ben stoppade hon upp filten under mina trosor som dom brukar göra men därefter tryckte hon upp resterande filt mellan mina skinkor och började våldsamt massera mina kinder som om hon försökte göra en köttfärslimpa av köttfärs. Jag försökte säga något men varje gång jag stängde av musiken i mina hörlurar så hörde jag hennes häftiga andning och blev för rädd för att säga någonting. Sa jag att hon hällde minst en hel flaska massageolja över min kropp och mitt hår?

Jag kan med säkerhet säga att jag inte kommat köpa blommor till min bästa väninna någon mer gång.

Kontentan av det hela är att skit i att försöka vara romantisk med din bästa vän.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *