En liten catch up lista

Ursäkta uttrycket men det här året har varit som en stor skål med kukar, kukar med könssjukdomar!

Men här är jag försöker få ihop allt skit, jag andas fortfarande, jag har inte mördat något eller bränt ner något. På det stora hela så är jag en vinnare.

När livet blir tufft tröstar jag mig själv med vetskapen om att det alltid tyvärr finns någon någonstans i universum som har det bra jävla mycket värre än vad jag har och en massa skit att ta tag i. Jag har faktiskt nästan tagit mig igenom skiten på riktigt.

Så här är en lista över saker som har hänt under året.

  • Jag gjorde en mammografi för jag tänkte att chansen att jag har fått bröstcancer och ska dö är större nu än någonsin och jag hittade en hård klump en av tjejerna. Som vissa av er vet så stoppar man in brösten in stenkross som får dom att se ut som pannkakor med skinn på. Det var inte något kul alls och jag är faktiskt förvånad över att jag inte ryckte ut dom ur krossen och sprang därifrån. Med kontentan av detta: Jag har inte bröstcancer, mina bröst är FRISKA!
  • Jag är fortfarande skild, inget nytt att rapportera om detta. Jag är ganska tillfreds med det och jag kan bara se ljust på framtiden och passa på att försöka leva lite fullt ut. Jag har en resa planerade till nästa år med min bästa väninna, ni vet hon som bjöd mig på massage med miss gigant titts.
  • Jag har tagit upp kontakten med ett gäng gamla vänner som jag under mitt förhållande umgicks med mindre och mindre för jag tror att jag gick in i livet som gift för hårt och glömde av vad som var viktigt och roligt i livet. Och fan vad jag har saknat mina vänner utan att riktigt vetat om det. Det är mycket tack vare dom som jag har tagit mig igenom all skit som varit.
  • Jag har flyttat till en egen lägenhet efter att ha bott hos mamma och pappa efter skilsmässan. Men det var dags att bli vuxen igen och stå på egna ben och ta hand om sig själv som vuxna singel tjejer gör.
  • Jag tycker fortfarande inte om julen men ser faktiskt framemot att fira den med min familj och bara vara som när man var liten. Hemma hos mor och far med syskonen och syskonbarnen så blir det nog en ganska trevlig jul ändå. Inte så uppstoppat och tillgjort som det var med min förre detta mans familj där allt skulle vara bäst och så jävla fancy.
  • Jag har tatuerat mig för första gången. Fan va jag är modig, det gjorde ont som fan bra jävla mycket ondare än jag någonsin kunnat tänka mig. Men det var värt det.

 

Ja vi får se var 2017 tar mig men jag ser fram emot det med stora ögon och ett öppet sinne. Nu jävlar är det mitt år som kommer på alla sätt och vis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *