Nej jag är inte Nikolina.

Jag ber om ursäkt om någon har uppfattat att den här bloggen tillhör en person vid namn Nikolina som tror att hon äger rättigheterna till namnet ankpung. Jag fick idag ett meddelande från den personen där hon förklarar att jag borde ha lite egen fantasi när jag väljer domännamn då hon har ett etablerat namn som bloggerska vid namn ankpung. För att förklara hur det kommer sig att jag använder domänen ankpung.se så har jag kallats Ankan hela mitt liv och satt och leta efter en domänadress som skulle passa mig och snubblade över ankpung.se som var ledig utan att undersöka om namnet fiktivt ”ägdes” av någon individ. Men jag kanske borde ringt patent och registreringsverket och dubbelkollat så att inte Sveriges konung eller riksdagen behövde namnet eller kanske en tjej med för stort ego som inte skyddar det som hon tydligen tror att hon har ensamrätt på. Adressen var ledig och vem som helst hade kunnat registrera den även den ”riktiga” ankpung…

Så här såg meddelande ut som jag fick:

Suck , stonk, stön. Skaffa lite egen fantasi. Ankpung är mitt nick och ett etablerat sådant. Pinsamt värre.

För info så är fortfarande ankpung.nu domänen ledig om det är någon mer som vill kalla sig ankpung!

Hoppas inte att jag har förvirrat någon då jag inte har någonting att göra med den ”riktiga” ankpung.

6 reaktioner på “Nej jag är inte Nikolina.

 1. Heja dig Ankan! Gör din grej bara köööör. Du är ändå mer intressant än en viss annan person

 2. Verkar som att nikolina fått hybris. Hon verkar dessutom inte sköta saker på ett proffsigt sett, som en faktiskt ”offentlig” person hade gjort. Jag är så jävla trött på henne, dessutom bad hon folk rösta fram henne till årets instagram i guldtuben, för att? OCH att vi skulle säga om hon borde vara med i unga föräldrar eller inte.
  1. Så jävla ung är hon inte
  2. Det är inte ovanligt att vara 27 år och 3 barns morsa.
  3. INGEN vill se mer av henne.

  Men snälla, använd inte namnet Jules, det är ju mitt och ingen annan får ta det.

 3. Tycker att ni båda beter er lite barnsligt över det hela. Men så orkar jag inte riktigt försöka förstå Nikolina i sitt korta meddelande heller. Simma lugnt ankan.

  1. Jag har inte kallat mig för något annat än ankan men registrerade domänadressen ankpung.se utan att veta att det redan fanns en person som kallade sig så. Jag blev tipsad av en bekant om att adressen var ledig och tyckte den var kul och jag har även fått hjälp att sätta upp hemsidan/bloggen. Jag är ganska mycket äldre än det riktiga ankpung och jag hade faktiskt ingen susning om att hon fanns innan gårdagens kommentar på ett tidigare inlägg. Och man kan ju ha sina delade meningar om hur man gör sin approach mot en annan människa utan att veta bakgrunden. Det finns ett kontaktformulär på sidan som går alldeles utmärkt att använda för att kontakta mig. Men personen i fråga lägger upp en kommentar som fick igång mig lite. =) Såklart googlade jag igår och fick min uppfattning om henne… Om någon vill köpa ankan.se till mig så byter jag mer än gärna domänadress!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *