Ny lägenhet = Nystart

Äntligen har jag flyttat ifrån mina föräldrar till en egen lägenhet. Inte för att jag inte uppskattar mina föräldrar som ställer upp när livet suger men va fan det har känts som om man är femton igen och mamma sitter uppe och väntar på att man ska komma hem. Mamma kommer alltid vara mamma och det kommer man aldrig komma ifrån, men när man passerat trettio och mamma fråga var man ska och när man kommer hem så blir man snabbt porterad tillbaka till ungdomens år och stannar upp för en kort sekund och funderar på vad man ska svara för att inte råka avslöja vad man egentligen ska göra. Men sen kommer man på att jag får dricka sprit, jag får röka och jag får till och med ligga med vem jag vill jag är så kallat en vuxen människa som bara råkar bo hemma efter en livskris.

Nog med flashback snack, jag har en egen lägenhet, jag har en egen lägenhet, jag har en egen lägenhet! Där jag kan ställa disken på diskbänken och slänga kläderna på golvet utan att det stör någon annan det är bara min, my precious. Jaja så jävla snygg är den inte men den kommer bli det när det kommer upp lite nya tapeter och lite färg på väggarna. Min händiga och snälla pappa ska hjälpa mig att fixa i ordning så föräldrar är väldigt bra att ha men gärna på lite avstånd. Det ska bli skönt att få sätta sin egen prägel på lägenheten utan att behöva dividera men en annan människa så nu blir det min egen stil hela vägen och inget annat.

Jag tycker om när det är stilrent och lite åt det futuristiska hållet men det måste ändå vara ombonat och mysigt. Men det får inte vara prylar och massa små grejer över allt utan rent och snyggt. Jag tycker om när saker har sin plats gärna osynliga i skåp så man slipper se det man inte använder för tillfället.

Man kanske ska köra lite Star Trek stil på inredningen? Fråga är bara om pappa är händig nog att fixa det och har tid att göra det? Nä det får nog bli färg, tapeter och Ikea det är det som budgeten tillåter.

 

Spigen Mobilskal

Jag lyxade dock till det häromdagen med ett riktigt snyggt och futuristiskt Spigen mobilskal till min nya iPhone 7 i rosa så klart. Det var väldigt svårt att välja men jag hittade det hos Bumpy Mobiltillbehör och dom hade många skal att välja på. Jag beställde det och hade det redan dagen efter. Jag tror att det skalet skall kunna skydda min telefon mot mig och mina klumpiga fingrar. Frågan är om jag ska investera i ett skärmskydd oxå men jag tycker det verkar som om det blir sämre med skydd på skärmen, eller så är det bara nåt jag har fått för mig.

 

 

Jag håller på att leta efter en soffa och det är ju skit svårt att hitta någon som är snygg och ganska liten då jag bara har en lite tvåa och vardagsrummet är inte jätte stort. Jag hittade en soffa på Mio som jag tror passar både mig och vardagsrummet men jag måste kolla på den i verkligheten och närmsta Mio från mig ligger på Värmdö och att ta sig dit kommunalt är nog inte det roligaste. Jag får fjäska med mamsen och papsen och se om dom kan köra mig nån dag framöver.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *